Vuoden 2021 Emma-ehdokkaat julki – nämä artistit saivat eniten ehdokkuuksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emma Gaala järjestetään jälleen 5. helmikuuta 2022. Suomalaisen musiikin suurin gaalatilaisuus järjestetään jo 36. kertaa, tällä kertaa Hartwall Arenalla liveyleisön edessä.

Vuoden 2021 Emma-ehdokkaat on nyt julkistettu. Tänä vuonna eniten Ellinoora (Vuoden pop, Vuoden albumi, Vuoden artisti, Vuoden biisi, Yleisöäänestys), Gasellit (Vuoden musiikkivideo, Vuoden rap/R&B, Vuoden albumi, Vuoden yhtye, Yleisöäänestys), Haloo Helsinki (Vuoden pop, Vuoden albumi, Vuoden yhtye, Vuoden biisi, Yleisöäänestys) ja Viivi (Vuoden musiikkivideo, Vuoden pop, Vuoden biisi, Vuoden tulokas, Yleisöäänestys).

Vuoden artistin tittelistä kisaavat Ellinoora, Erika Vikman, Kaija Koo, Keko Salata, Kube ja Yona. Vuoden yhtyeeksi ovat puolestaan ehdolla Blind Channel, Gasellit, Haloo Helsinki!, Stam1na, Ursus Factory ja Vesterinen yhtyeineen. Kaikki ehdokkaat ja katergoriat ovat nähtävillä Emman sivuilla.

Emma Gaalan lavalla esiintyvät muun muassa Chisu, Lauri Tähkä, Gasellit ja Blind Channel. Liput tapahtumaan ovat nyt myynnissä. Emma Gaala esitetään tuttuun tapaan myös suorana lähetyksenä televisiossa.