Charly Jordan yläosattomissa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Tänä syksynä Charly on poseerannut sosiaalisen median kuvissaan usein niukoissa asuissa ja jopa meikittömänä.

Nyt DJ-kaunotar on nauttinut aurinkoisesta päivästä yhdessä ystävänsä kanssa uima-altaalla, mutta ei ainakaan liian peittävissä asuissa. Molemmat ovat nimittäin ottamassa ylävartaloonsa rajatonta rusketusta yläosattomissa. Jordanin seuraajat ovat syystäkin innostuneet näistä kuvista.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.