Sara ”Smoukahontas” Forsbergiltä viimeinkin odotettu somepäivitys: ”Voin kertoa lapsenlapsille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten Atlantin yli -realitysarjan uuden suomalaisen tuotantokauden kuvaukset alkoivat. Sarjassa joukko julkisuudesta tunnettuja suomalaisia purjehtii Atlantin valtameren yli. Nyt mukana oleva Sara Forsberg on julkaissut sosiaalisessa mediassa odotetun päivityksen. Odotettu päivitys tarkoitti, että suomalainen retkikunta on päässyt kohteeseensa.

– Minä tein sen! Nyt voin kertoa tuleville lapsenlapsilleni, että olen 2020-luvulla purjehtinut Atlantin yli. Se tulee näyttämään niin coolilta. Valtava määrä katu-uskottavuutta on nyt saavutettu. Opin myös tekemään kolme erilaista solmua, Sara Forsberg kertoi.

Atlantin yli -sarjan kolmannella kaudella mukana haastavalla matkalla ovat Sara Forsberg, yrittäjä ja ex-malli Anne Kukkohovi, Duudsonit-tähti Jarno Laasala, Laulaja Pete Parkkonen ja huippukokki Michael Björklund. Kapteenina nähdään toiselta kaudelta tuttu Joel Harkimo. Tähtikatraan kolme viikkoa kestävä matka alkoi Portugalista, ja sen määränpäänä oli Karibian Saint Martin. Atlantin yli -sarjan kolmas kausi nähdään TV5-kanavalla ja Discovery+ -palvelussa syksyllä 2022.