Anna Kournikova on edelleen pysäyttävässä rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Enrique Iglesiaksella ja tennistähti Anna Kournikovalla on kolme lasta. Tähtipariskunta sai vuosia sitten sitten kaksoset Lucyn ja Nicholasin, joiden lisäksi perhe kasvoi sittemmin myös Masha-vauvalla.

Nyt 40-vuotias Anna Kournikova on perhearjestaan huolimatta jatkanut malliuraansa. Hän nimittäin poseerasi taannoin upeissa punaisissa biksuissa Venäjän Cosmopolitan-lehden kuvissa. Anna paljasti samalla kulissien takaa muutaman poseerauksen, jotka osoittavat hänen olevan edelleen pysäyttävässä rantakunnossa.

Enrique Iglesias ja Anna Kournikova viettävät nykyisin rauhallista perhe-elämää kolmen pienen lapsensa ja koiriensa kanssa. Aiemmin 45-vuotias latinotähti oli huolissaan siitä miten kaksoset tulevat suhtautumaan uuteen vauvaan. Perheellä näyttää kuitenkin menevän erinomaisesti. Mies on kuitenkin aiemmin kommentoinut, että kolmen lapsen ja kahden suuren koiran vuoksi heidän talossaan vallitsee toisinaan melkoinen kaaos.