Anne Kukkohovi nautiskeli paratiisirannalla – sitten lentokone laskeutui viereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta ja lehtien palstoilta tunnettu mallikaunotar Anne Kukkohovi on mukana Atlantin yli -realitysarjan uudella tuotantokaudella, jossa joukko julkisuudesta tunnettuja suomalaisia purjehtii Atlantin valtameren yli. TV5-kanavalla esitettävä sarja saa pian kolmannen tuotantokauden, jonka kuvaukset ovat juuri päättyneet Atlantin ylityksen jälkeen. Parhaillaan ryhmä nauttii vapaapäivistä St. Barthsilla.

Maaimankuulu paratiisisaari tunnetaan myös siitä, että siellä Prinsessa Julianan kansainvälisen lentokentän kiitotien kynnys sijaitsee aivan uimarannan takana, joten rannalla turistit saavat poseerattua ajoittain hyvinkin lähellä laskeutuvia lentokoneita. Näin on nyt tehnyt myös Anne Kukkohovi, joka on suunnannut nauttimaan aurinkoisesta päivästä Maho Beachille. Videolla nähdään miten Air Francen matkustajakone laskeutuu.

Atlantin yli -sarjan kolmannella kaudella haastavalle matkalle lähtivät Anne Kukkohovin lisäksi tubettaja ja laulaja Sara Forsberg, Duudsonit-tähti Jarno Laasala, Laulaja Pete Parkkonen ja huippukokki Michael Björklund. Kapteenina nähdään toiselta kaudelta tuttu Joel Harkimo. Tähtikatraan kolme viikkoa kestävä matka alkoi Portugalista, ja sen määränpäänä oli Karibian Saint Martin. Atlantin yli -sarjan kolmas kausi nähdään TV5-kanavalla ja Discovery+ -palvelussa syksyllä 2022.