Temptation Island -kaunottaret juhlivat – Mira, Mattu ja Emilia kurvikkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja on esitellyt suomalaisille monia kurvikkaita kaunottaria, jotka ovat olleet mukana ohjelmassa joko sinkkuina tai seurustelevan parin toisena osapuolena. Parhaillaan televisioruudussa nähdään todennäköisesti ohjelman historian tylsin tuotantokausi, joka hakee vertaistaan vain Levillä kuvatusta kaudesta.

Aiemmin Temptation Island -tuotantokausilla on kuitenkin nähty hieman vauhtia, peiton heiluttamista ja ennen kaikkea persoonia. Nyt kolme aikaisemmilta kausilta tuttua persoonaa on poseerannut yhdessä. Mattu julkaisi nimittäin sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän viettää iltaa yhdessä Mira Aholan ja Emilia Ikosen kanssa. Tämä kolmikko edustaakin tuotantokausia, joilla ohjelmassa riitti vielä nähtävää.