Rocklegenda Andy McCoy lähtee 60-vuotisjuhlakiertueelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiskitaristi Andy McCoy on tehnyt rockmusiikin parissa pitkän ja maineikkaan uran. Muun muassa Hanoi Rocksista tuttu muusikko täyttää ensi vuonna 60 vuotta, mitä hän juhlistaa kiertueen merkeissä.

Andy McCoyn ensi kevään kiertue kattaa ainakin kahdeksan keikkaa eri puolilla Suomea, mutta lisääkin esiintymisiä on luvassa niiden varmistuttua. Imatralta 5. maaliskuuta alkavalla kiertueella muusikko esiintyy akustisen kokoonpanon kanssa. Mukana ovat pianisti Johnny Crash ja taiteilija Sofia Zida.

– En mä välitä hittojakaan jostain iästä tai juhlista, mutta on kiva päästä skulaamaan biisejä vuosien varrelta, mitä ei ole tullut kelattua aikoihin. Saadaan varmaan hyvät bailut, Andy toteaa tiedotteessa.

Kiertueen varmistuneet esiintymiset:

5.3. Kulttuuritalo Virta, Imatra

10.3. Linnateatteri, Turku

11.3. Kuusamotalo, Kuusamo

19.3. Hyvinkää sali, Hyvinkää

20.3. Patoklubi, Kouvola

26.3. Laurentius-sali, Lohja

2.4. Kangasala-talo, Kangasala

6.5. Mikaeli, Mikkeli