Oikeudenkäynnin jälkipyykki: Onko Meghan Markle valehdellut ikänsä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuatar Meghan Markle on joutunut taistelemaan oikeudessa Thomas-isälleen lähettämänsä kirjeen vuoksi. Mies myi luottamuksellisen kirjeen Mail on Sunday -lehdelle vuonna 2019. Oikeustaisto päättyi Meghan Marklen voittoon.

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva Meghan Markle on jatkuvasti median riepoteltavana ja nyt hänen on väitetty valehdelleen ikänsä. Oikeudessa käsittelyssä olleen kirjeen aikajanan mukaan Markle on sisaruksiaan huomattavasti vanhempi kuin on luultu. Meghanin on kerrottu syntyneen vuonna 1981, mutta nyt on spekuloitu syntymävuodeksi 1977.

Prinssi Harry on varmuudella 37 vuotta vanha. Meghan Markle on sinnikkäästi toteuttanut unelmaansa olla yksi maailman kuuluisimmista naisista. Meghan Marklen elämäkertaa kirjoittava Tom Bower on sanonut, että Meghan Marklen poliittinen ura tulee todennäköisesti huipentumaan presidentinvaalikampanjaan vuonna 2024. Hänen mukaansa Marklen ehdokkuus ei ole pelkästään mahdollista, vaan se on todennäköistä.