Marika Fingerroosin paita paljasti sisältönsä: ”Tuhmat tytöt pääsee kaikkialle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa jo vuosikymmeniä paistatellut salarakas ja kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina varsinaisen pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä vain sosiaalisessa mediassa. Nyt Marika Fingerroos on poseerannut joulun tunnelmissa ehkä liiankin paljastavassa asussa.

Fingerroos nähdään nimittäin tuoreessa somekuvassaan keikistelemässä kameran edessä valkoisessa paidassa, josta sattui näkymän hieman myös läpi. Se tuskin jäi Marialta huomaamatta, jos rohkeaa kuvaa verrataan hänen kuvansa yhteyteen kirjoittamaan tekstiin.

– Kiltit tytöt pääsee taivaaseen, tuhmat tytöt pääsee kaikkialle, Marika Fingerroos kommentoi kuvansa yhteydessä.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.