Suomiräppäri Sana riisui joulukuvaansa – tässäkö kuumin tonttutar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi taannoin Viimeinen-singlensä, jonka merkeissä hän poseerasi rohkeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Nyt Sana on monien muiden julkkisnaisten tavoin valmistautumassa joulutunnelmaan, mutta ehkä hieman toisella tavalla.

Sana on nimittäin julkaissut sosiaalisessa mediassa jouluisen poseerauksen, jossa hän on riisunut vaatteensa ja poseeraa joulunpunaisissa alusvaatteissa. Niiden lisäksi hänellä on tietenkin teeman mukaisesti asiaankuuluva tonttulakki päässään.

– Joulu on ihan just! Mihin tää aika oikein menee! Viime vuonna en syönyt kinkun lisäksi mitään jouluruokaa, koska olin tiukalla ketolla. Tänä jouluna ajattelin syödä ainakin riisipuuroa ja joulutorttuja! Mikä on sun mielestä paras jouluruoka? Sana tiedustelee seuraajiltaan.

Äskettäin Sana nähtiin poseeraamassa vaahtokylvyssä kylpyammeesssa. Samalla hän paljasti asuvansa useiden päivien ajan hotellissa ihan itsekseen.

– Pieni irtiotto arjesta ja vajaa viikko ihan vaan omassa seurassa hotellissa. Oon nauttinut päivittäin vaahtokylvystä. Hiljaisuus ja rauha tekee välillä tosi hyvää, Sana kirjoitti tuolloin.