Vilautus millien päässä – räppäri Ice-T:n kurvikas vaimo rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin kertoi taannoin imettävänsä viisivuotiasta Chanel-tytärtään niin kauan kuin tämä sitä haluaa. Siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti Coco tunnetaan kuitenkin julkisuudessa ennen kaikkea rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan.

Tällä kertaa Coco nähdään poseeraamassa asussa, jossa vilautus oli millimetrien päässä. Yksikin väärä liike olisi saanut hänen niukan kesämekkonsa yläosan valahtamaan seurauksin, joista ainakaan hänen miespuoliset someseuraajansa eivät olisi olleet ainakaan pahoillaan.

Nicole Coco Austin kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.