Näyttelijäpari Tuuli Mattila ja Lauri Nurkse kihloihin: ”Joulukalenterista aikamoinen yllätys”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Salatut Elämät -sarjasta tunnettu Tuuli Mattila ja Pahat pojat -elokuvassa esiintynyt näyttelijä-ohjaaja Lauri Nurkse ovat menneet kihloihin. Pari paljasti uutisen omilla Instagram-tileillään.

Mattila ja Nurske jakoivat Instagramissa sarjan kuvia, joissa he istuvat onnellisina yhdessä illallispöydässä. Kuvissa näkyy myös Mattilan nimettömässä sormessa oleva timanttisormus. Pari kertoo Nurksen laulaneen rakkaalleen Sinatraa, minkä jälkeen vuorossa oli toisenlainen yllätys.

– Eilen tulikin joulukalenterista aikamoinen yllätys!, paljasti Mattila kuvatekstissä.

– She said ”Okei”! Kahdeksanvuotista yhteistä taipaletta esittävän kuvakollaasin ja laulamani Sinatran värssyn jälkeen ojensin polvillani Hänelle valkean rasian. ”Onks siel korvikset”, Hän kysyi, Nurkse kirjoitti.

35-vuotias Tuuli Mattila on näytellyt Salattujen elämien lisäksi esimerkiksi Modernit Miehet ja Kentän laidalla -sarjoissa. 43-vuotias Lauri Nurkse tunnetaan puolestaan muun muassa Tappajan näköinen mies -sarjan ja siihen perustuvan elokuvan ohjaamisesta.

PÄIVITYS: Korjattu otsikosta Lauri Nurksen väärin kirjoitettu nimi. Toimitus pahoittelee.