Cardi B antoi aviomiehelleen kaksi miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cardi B ja Offset tunnetaan yhdysvaltalaisten hiphop-piirien tehopariskuntana. Pari oli vähällä erota syksyllä 2020, mutta räppärit palasivat nopeasti takaisin yhteen ja peruivat suunnitellun avioeron.

Nyt Cardi B on antanut aviomiehelleen varsin avokätisen syntymäpäivälahjan. Tähti lahjoitti 14. joulukuuta 30 vuotta täyttäneelle Offsetille kahden miljoonan dollarin, eli noin 1,7 miljoonan euron sekin. TMZ-sivuston mukaan Cardi halusi auttaa puolisoaan tämän vuodelle 2022 suunnittelemissa liiketoimissa.

Hiphop-yhtye Migosin riveistä tunnettu Offset juhlisti merkkipäiväänsä muutenkin varsin ylellisissä merkeissä. Lenkkariteemaisiin juhliin osallistui joukko Yhdysvaltojen hiphop-kermaa, kuten Kanye West, French Montana, The Game ja Quavo.