Räppäri Drakeo the Ruler on kuollut 28-vuotiaana – puukotettiin festivaaleilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-artisti Drakeo the Ruler on kuollut 28-vuotiaana. Räppäri menehtyi jouduttuaan puukotetuksi musiikkifestivaaleilla Los Angelesissa tapahtuneessa välikohtauksessa. Uutisen Drakeo the Rulerin kuolemasta vahvisti tähden tiedottaja.

Kuolemaan jotanut välikohtaus tapahtui lauantai-iltana Once Upon a Time in LA -festivaalin takahuoneessa niihin aikoihin, kun räppärin oli tarkoitus nousta lavalle. Los Angelesin poliisi tutkii tapausta, mutta BBC:n mukaan ketään ei ole toistaiseksi pidätetty puukotukseen liittyen.

Festivaaleilla oli esiintymässä joukko yhdysvaltojen hiphop-piirien kärkinimiä. Snoop Dogg perui esiintymisensä kuultuaan tapahtuneesta ja esitti suruvalittelunsa tähden kuolemasta. Drakeo the Ruler, oikealta nimeltään Darrell Caldwell, tunnettiin lahjakkaana räppärinä jolla oli omaperäinen flow. Hänen julkaisujaan on kuunneltu suoratoistopalveluissa kymmeniä miljoonia kertoja. Räppäri viimeiseksi studioalbumiksi jäi keväällä julkaistu The Truth Hurts.