Demi Rosen rohkea jouluposeeraus kameran edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa, joille kurvitar jakaa usein rohkeitakin kuvia.

Monet julkkiskaunottaret ovat julkaisseet viime päivinä joulun kunniaksi hyvinkin rohkeita poseerauksia, joissa he ovat keikistelleet kameran edessä mitä paljastavammissa asuissa. Tällä kertaa Demi Rose on kuitenkin näyttänyt kollegoilleen kaapin paikan, sillä hän on ilmestynyt kameran eteen ilman vaatteita täysin alastomana. Jalassaan hänellä oli tosin pitkävartiset kengät. Kuvan yhteydessä kurvitar toivottaa ”likaisille eläimille” hyvää joulua. Katso kuva tästä.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.