Masentunut realitytähti saa voimaa ystävistä – parasta lääkettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Minä olen Jazz -realityohjelmassa seurataan transsukupuolisen Jazz Jenningsin elämää. Sarjan Jazz sairastui mielenterveysongelmiin ja lihoi yli satakiloiseksi. Uudella tuotantokaudella seurataan hänen pyrkimyksiä saavuttaa terveellisemmät elintavat.

Nyt Jazzin omat ystävät ovat osallistuneet hänen kuntoiluunsa. Jazz on mennyt toiminnallisen kuntoharjoittelun salille suorittamaan hikoilua tuottavaa liikuntaa. Hän ei ole kovinkaan innoissaan harjoituksista, mutta toivottavasti urheilun jälkeen saavutettava hyvän mielen olotila saa hänet jatkamaan säännöllisesti.

Aiemmin ahkerasti kuntoilua ja jalkapalloa harrastanut Jazz tuntee olonsa nöyryytetyksi. Hän on häpeissään, koska pienikin liike saa hengästymään ja hikoileman. Jazz kuitenkin myöntää, että olotila on mahtava suorituksen jälkeen.