Kohu Huippumalli haussa -ohjelman kulisseissa – tulot romahtivat kuvausten aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Tyra Banks loi uudenlaisen huippumalleja televisio-ohjelman kautta hakevan ohjelman nimeltään Huippumalli haussa. Ohjelmaa esitettiin yhteensä 24 kautta aina vuoteen 2018 saakka. Nyt ohjelman kulisseista on paljastettu, että osa kilpailijoista on traumatisoitunut kuvausten aikana.

– Tuotanto piti meidät pimennossa melkein kaikesta, koska he halusivat pitää meidät varuillaan. Olimme hämmentyneitä, väsyneitä, stressaantuneita, unettomina ja nälkäisiä, joten luvassa oli viihdyttävämpi ohjelma, ohjelmaan osallistunut Sarah Hartshorne kertoo New York Postille.

Hänen mukaansa kilpailijat saivat alle 40 euron ruokarahan päivittäin, mikä ei riittänyt edes ulkomaailman kulujen kattamiseen. Lisäksi heidät kuljetettiin mustilla ikkunoilla varustetulla autolla joka paikkaan, jotta osallistujat eivät tietäneet, mitä tuleman piti. Monet ovat yhtyneet Hartshornen sanoihin ja jopa Tyra Banks on pahoitellut sen ajan tyyliä toteuttaa realityohjelmia.