Näitä ruokia suomalaiset tilasivat koteihin eniten 2021

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruoan lähettipalvelu Foodora on paljastanut, mitä ruokia ja päivittäistuotteita suomalaiset tilasivat kotiinsa eniten vuonna 2021. Ruoka-annosten puolella suosituin tuote oli edelleen vuosikymmenten ajan niin Suomessa kuin maailmallakin maittanut pizza.

– Yksi on ylitse muiden, kun suomalaiset tilaavat ruokaa kotiin. Pizza on edelleen suomalaisten suosikki ja erityisesti omavalintaisia täytteitä sisältävä Fantasia-pizza on tilastojen ylivoimainen ykkönen Suomessa, yhtiö kertoo.

Fantasia-pizzan täytteiksi valikoitui asiakkaiden tapauksessa useimmiten kinkku ja ananas. Suosituimpien ruoka-annosten kärkipäähän sijoittuivat myös kebab-ateriat, hampurilaiset ja kana-ateriat. Päivittäistavaraan erikoistuneesta palvelusta tilatiin puolestaan esimerkiksi kurkkua, banaania ja Pepsi Maxia.

Foodoran suosituimmat ruoka-annokset vuonna 2021:

1. Pizzat2. Kebab-ateriat3. Hampurilaiset (ateriana tai ilman)4. Kana-ateriat5. Sandwhichit (sis. wrapit ja toastit)6. Salaatit7. Meksikolainen8. Kiinalainen9. Thai10. Intialainen

Suomen suosituimmat päivittäistavaratuotteet vuonna 2021 Foodora Marketissa:1. Kurkku2. Chiquita-banaani3. Pepsi Max 1,5l4. Arla 1l Suomesta vähälaktoosinen UHT-kevytmaito5. Valio Hyvä suomalainen Arki Eila -kevytmaitojuoma 1l laktoositon