Minttu Räikkönen riehaantui rannalla – upeat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulamestari Kimi Räikkönen jätti äskettäin hyvästit historiallisen pitkälle Formula 1 -uralleen, ja samalla päättyi eräs suomalaisen moottoriurheilun aikakausi. Uran päättymisen jälkeen Räikkösen perhe suuntasi saman tien luksuslomalle paratiisisaarille.

Siitä saakka perhe on nauttinut olostaan maailmankuululla Malediivien saariryhmällä sijaitsevalla Sonera Fushin lomakohteessa. Minttu on jakanut ahkerasti lomakuviaan sosiaalisessa mediassa niin Instagramin syötteessä että vuorokauden näkyvissä olevalla Stories-puolella.

Otoksista päätellen perhe on nauttinut hyvin ansaitusta lomastaan. Tuoreimmassa kuvassa Minttu näyttää riehaantuneen hiekkasärkällä, jossa hän hyppäsi kuvaa otettaessa korkealle ilmaan. Saarella on kilpikonnaranta ja delfiiniranta, ja lomakohteessa majoittuminen maksaa tuhansia euroja yöltä.