Mitä on pakaroiden välissä? Suomiräppäri Sanan kuva ihmetyttää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi taannoin Viimeinen-singlensä, jonka merkeissä hän poseerasi rohkeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Suomiräppäri on esitellyt kuluneen vuoden aikana ajoittain rohkeitakin kuvia itsestään.

Nyt Sana esittelee vartaloaan poikkeuksellisella tavalla, sillä hänen tuoreessa päivityksessään nähdään pakarat, joiden välissä on jotain, josta ei ole vielä saatu täyttä varmuutta. Kuvansa yhteydessä räppäri tiedustelee seuraajiltaan miten joulu on mennyt ja mitä löytyi pukinkontista.

– Miten joulu meni? Saitko lahjoja? Täällä herkuteltiin ja levättiin. Kissat ei kaatanut kuusta kertaakaan ja ystävät muisti ihanilla lahjoilla. Oli mukava rauhoittua pari päivää, Sana kirjoittaa.