Veljekset antaneet toisilleen vuorotellen saman karkkirasian 34 vuoden ajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joululahjan keksiminen lähisukulaiselle voi olla vaikeaa. Yhdysvaltojen New Hampshiressä asuvien Wassonin veljesten tapauksessa näin ei kuitenkaan ole, sillä heidän lahjansa on pysynyt samana yli 30 vuoden ajan.

Kaikki alkoi vuonna 1987, jolloin Ryan Wasson antoi veljelleen Ericille rasiallisen Frankfordin joulukarkkeja tietäen, ettei tämä pidä niistä. Karkkien syömisen sijaan Eric paketoi lahjan uudelleen seuraavana jouluna ja antoi sen Ryanille. Tästä alkoi perinne, jossa veljekset antavat saman karkkirasian toisilleen vuoron perään.

Karkkirasian sisältö ei sentään ole pysynyt samana yli 30 vuoden ajan. Lahjan antamiseen liittyy kuitenkin edelleen yleensä jokin kepponen. People-lehden mukaan karkit on esimerkiksi tarjoiltu hyytelön sisällä ja teddy-nalleen ommeltuna.

https://www.facebook.com/groups/uLocalNH/posts/1629578164100815