Jessica Alves esitteli pakaroitaan auliisti – tyytyväinen uuteen vartaloonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden naisena elänyt brasilialaissyntyinen Jessica Alves on saavuttanut sen ulkonäön ja persoonallisuuden, jota hän on aina haaveillut. Hän on vihdoinkin tyytyväinen itseensä ja lopettanut raskaissa ja vaativissa kauneusleikkausoperaatioissa käymisen.

Nykyisin Jessica Alves keskittyy naiseutensa vaalimiseen ja naisena elämiseen. Joulun alla hän julkaisi sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen näyttäviä poseerauksia, joissa hän pääsi esittelemään upeaa keinotekoista vartaloaan upeimmillaan.

Nyt sama teema on jatkunut, sillä Jessica on julkaissut uuden otoksen samasta kuvaussessiosta. Sao Pauloon taannoin muuttanut julkkishenkilö hakee lajissaan jo vertaistaan, mutta se on vaatinut lukemattomia kauneusleikkauksia.