Nerokasta! McDonald’siin asennettiin kuntopyöriä

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

McDonald’s-ravintoloissa asioiville tarjotaan Kiinassa mahdollisuutta polttaa pikaruoasta saatuja kaloreita jo ruokailun aikana. Kahteen ketjun ravintolaan on asennettu perinteisten tuolien virkaa toimittavia kuntopyöriä.

Kuvat McDonald’sin toimipisteisiin asennetuista kuntopyöristä levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Monet epäilivät kuvia tekaistuiksi, mutta yhtiö on vahvistanut kuntopyörien olevan todellisia. Pyöriä on asennettu Guandongissa ja Shanghaissa sijaitseviin ravintoloihin.

Kuntopyörät ovat The Independent -elehden mukaan osa Kiinan McDonald’sin Upcycle for Good -projektia. Pyörillä voi paitsi polttaa kaloreita, myös tuottaa sähköä esimerkiksi oman älypuhelimen lataamiseen. Mikäli projekti on menestys, saatetaan kuntopyöriä nähdä tulevaisuudessa useammissakin ravintoloissa.