Hugh Jackman sairastui koronavirukseen: ”Kurkkuni on karhea ja nenä vuotaa, mutta voin hyvin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Hugh Jackmanin Covid-19-testi on ollut positiivinen. Hänen tähdittämä Broadwayn The Music Man -esitys on peruttu väliaikaisesti. Hollywood-näyttelijä julkaisi Instagramiin videon, jossa hän ilmoitti diagnoosistaan. Hän vertasi oireita tavalliseen vilustumiseen.

Hugh Jackman käytti Instagramin videolla löysästi istuvaa mustaa hengityssuojainta, mikä lipsahti nenän päältä useammin kuin kerran. Lyhyellä videolla näkyy turvonneet silmäpussit 53-vuotiaan esiintyjän kasvoilla. Hän on saanut kaksi rokotetta, joista viimeisin on annettu joulukuun alussa.

– Oireeni ovat kuin vilustumisessa. Kurkkuni on karhea ja nenä vuotaa, mutta voin hyvin, Jackman kertoo.

Jackman palaa teatterin lavalle jälleen loppiaisena. Useat muut esitykset ja tapahtumat on myös peruttu koronavirusinfektioiden vuoksi. Suurin osa sairastaa taudin Jackmanin tavoin lievillä oireilla, jotka muistuttavat tavallista flunssaa.