Il Divo -tähti Carlos Marin kuoli koronaan 53-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Il Divo -yhtyeen jäsen Carlos Marin on kuollut. Hän menehtyi 53-vuotiaan koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin Iso-Britannian Manchesterissa.

– Ilmoitamme raskain sydämin ystävämme ja jäsenemme Carlos Marinin kuolleen. Häntä jäävät kaipaamaan ystävät, sukulaiset ja fanit. Toista Carloksen kaltaista ääntä tai luonnetta ei tule koskaan löytymään, Il Divon tiedotteessa kerrottiin.

Carlos Marin sai koronatartunnan kesken Iso-Britannian kiertueen. Daily Mail -lehden mukaan hänet vaivutettiin taannoin koomaan Manchesterissa sijaitsevassa sairaalassa, joskin hänen tilaansa kuvailtiin vielä tuolloin vakaaksi.

Espanjalainen Marin oli mukana Simon Cowellin vuonna 2003 luomassa popia ja oopperaa yhdistäneessä Il Divo -kvartetissa. Maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia levyjä myynyt yhtye vieraili Suomessa viimeksi vuonna 2018.