Kuuma bilekaunotar! Sara Sieppi istahti baaritiskille niukassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Sara Sieppi tunnetaan paitsi taannoisena Miss Suomena myös monien televisio-ohjelmien tähtenä. Nykyisin televisiossa Iholla-realitysarjaa tähdittävä neitokainen nähdään pian selviytymässä viidakossa uudessa realitysarjassa. Joulun alla Sieppi vetäytyi poikkeuksellisesti yksin mökilleen, josta käsin hän oli tosin aktiivisesti yhteydessä someseuraajiinsa.

Nyt vuoden vaihtumisen kunniaksi Sara Sieppi julkaisi sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvasarjan, jossa hän on pukeutunut upeaan hopeanhohtoisee bilemekkoon. Se yllään missikaunotar nähdään muun muassa istumassa baaritiskillä. Päivityksensä yhteydessä Sara kertoo vuoden 2021 tarjonneen hänelle elämänsä kyydit, sillä hänellä oli ”kreisi vuosi” töissä, kotona, mielessä ja sydämessä.

Joulun aikaan verkossa nähtiin myös päivitys, jossa Sara on kolannut mökkinsä pihasta lunta omien sanojensa mukaan ”pienessä tällingissä”. Kyseessä oli varmasti vuoden tyylikkäin suomalainen lumikolaaja, mikäli näin on tosiaan tapahtunut. Otoksen yhteydessä Sieppi totesi osuvasti, että kaikki on asenteesta kiinni. Siinä hän oli varmasti oikeassa.