Pasha Pozdniakova vietti joulua näyttävästi – tunnelmalliset kuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Joulun alla kurvikkaana tonttuna poseerannut maailmankuulu kaunotar hiljentyi sittemmin joulun viettoon.

Nyt Pasha on julkaissut seuraajilleen tunnelmallisia kuvia omasta lomapäivistään Venäjällä. Kurvitar suuntasi nimittäin viettämään juhlapyhiä itärajan taakse Pietariin, jossa hän poseeraa kuvissa myös läheistensä kanssa. Otoksista päätellen perhejoulussa oli riittävästi tunnelmaa ja lämpöä.

Pasha Pozdniakova tekee parhaillaan kovaa nousua sosiaalisessa mediassa, sillä hänet on noteerattu jo ympäri maailmaa. Erittäin harva suomalainen nainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.