Shokkipaljastus: Tammy Slatonin ex-poikaystävä ahdistelee ja uhkailee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -ohjelman tähti Tammy Slaton rakastui taannoin netissä tapaamaansa Phillip-nimiseen mieheen. Nopeasti selvisi, että hän on sairaalloisen lihaviin naisiin fetissimielessä kiintyvä mies, joka omaa myös ilkeitä luonteenpiirteitä. Tammy jätti miehen.

Nyt Phillip on haukkunut, ahdistellut ja uhkaillut Tammya. Tammy uskaltautuu kertomaan asiasta veljelleen Chrisille. Samaan hengenvetoon Tammy kertoo lopettaneensa laihduttamisen, koska on stressaantunut miehen ja hänen ystäviensä lähettämistä viesteistä. Tammyn olisi nyt ensisijaisen tärkeää laihduttaa oman terveytensä tähden, mutta hankala tilanne elämässä aiheuttaa takapakkia.

Veli neuvoo Tammya ilmoittamaan asiasta poliisille ja pysymään vastedes poissa internetistä. On käynyt ilmi, että Tammy on itse liittynyt fetissisivustolle, jotta saisi itselleen ihailijoits. Naisen olisi nyt ensiarvoisen tärkeää laihduttaa ja päästä lihavuusleikkaukseen. Tammy haluaisi saavuttaa terveemmän elämän, mutta ei löydä motivaatiota asian toteuttamiseksi.