Joku koristeli auton jouluvaloilla Uudellamaalla – poliisi puuttui asiaan

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla on tapana virittää loppuvuodesta jouluvalot kodin ikkunoihin, parvekkeille tai pihaan. Jouluvaloja ei kuitenkaan saa riipustaa ihan minne tahansa, kuten Uudellamaalla saatiin uudenvuoden aikaan huomata.

Poliisin valvoi uudenvuoden aikaan rakettien ampumisen ja juhlimisen lisäksi myös liikennettä. Sakkoja ja huomautuksia annettiin paitsi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, myös erikoisemmista syistä. Yksi tällaisista oli auton koristelu jouluvaloin.

– Jotkut olivat myös keksineet ripustaa ”jouluvaloja” joko auton sisä- tai ulkopuolelle. Myös nämä tapaukset poliisi hoiti huomautuksella ja valot poistatettiin, kertoo ylikomisario Jussi Päivänsalo tiedotteessa.

Länsi-Uudenmaan poliisi sai perjantain ja lauantain välisenä yönä yhteensä yli 180 tehtävää. Monet niistä liittyivät ilotulitteisiin ja juopuneisiin henkilöihin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.