Anna Abreu poseerasi biksuissa – sykähdyttävä selfie lomareissulta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen poptähti Anna Abreun joululoma Thaimaassa ei alkanut aivan odotusten mukaisesti. Hän nimittäin paljasti äskettäin Instagramissa joutuneensa lentokoneessa onnettomuuteen, jossa hän pyörtyi lentokoneen vessassa ja loukkasi samalla rytäkässä jalkansa.

– Menin yöllä vessaan ja pyörryin. Kuulemma olin tullut täysin naamalleni lentokoneessa. Mulla meni nilkka paskaksi. Tällä hetkellä en pysty kävelemään tällä nilkalla. Olin siis stressannut itselleni kaikki nämä oireet, Anna Abreu kertoi sosiaalisessa mediassa.

Nyt suosikkiartistin loma alkaa olla loppusuoralla ja reissun kunniaksi hän julkaisi sosiaalisessa mediassa itsestään upean selfien, jossa poptähti nähdään poseeraamassa peilin edessä biksuissa. Samalla Anna paljasti, että odotukset hänen uudesta albumistaan ovat parhaillaan todella korkealla.

– Vikat säteet ja sit pikkuhiljaa takas hommiin. Ens viikol jatketaan albumi nro 8 työstämistä ihan huolella. Siitä tulee ihana, Anna Abreu kirjoitti.