Emilia Ikonen kurvikkaassa lomakuvassa Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut kurvikas Emilia Ikonen suuntasi saarelle Wallun kanssa, ja viettelysten saarella sattui ja tapahtui monenlaista. Taannoin Emilia teki rohkean päätöksen, josta hän kertoi sosiaalisessa mediassa seuraajilleen. Hän päätti nimittäin lähteä Thaimaahan pitkäksi aikaa.

Useita kuukausia kestäväksi aiottu reissu on nyt alkanut, ja Emilia esittelee reissun tunnelmia sosiaalisessa mediassa. Ainakin Phuketissa ikuistetun kuvan perusteella matka näyttää onnistuneelta, sillä Ikonen poseeraa kuvassa kurvikkaana uima-altaassa. Aika näyttää kuinka pitkään Temptation Islandista tuttu Emilia maailmalla viihtyy. Päivityksen mukaan Phuketissa on tarkoitus viettää kuukausi.