Kioski ryöstettiin Korsossa – epäilty jäi kiinni poliisipartion hoksottimien ansiosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vantaan Korsossa sijaitseva kioski ryöstettiin tapaninpäivänä teräaseella uhkaamalla. Epäilty tekijä oli nostanut kioskin tiskille tupessa olleen teräaseen sekä lapun, jossa vaadittiin rahaa. Teko tallentui valvontakameran kuviin, jossa epäilty poistui teon jälkeen paikalta.

– Epäilty tekijä tavoitettiin jo pari päivää myöhemmin tehtävällä olleen poliisipartion toiminnan ansiosta. Partio oli laittanut tuoreeltaan kuvan epäillystä poliisin tietojärjestelmään muille partioille tiedoksi. Pari päivää myöhemmin vuorossa ollut partio tunnisti epäillyn toisen tehtävän yhteydessä, kertoo rikoskomisario Matti Latvala Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

– Tässä on hyvä esimerkki siitä, miten tutkinnassa mahdollisesti pimeäksi jäävä tapaus sai ensipartion toiminnan ansiosta hyvän lopun. Epäillyn henkilöllisyys selvisi ja hän pääsee vastaamaan tekosistaan, Latvala jatkaa.