Britney Spearsin ex-aviomies pidätettiin – tunnusti syytökset heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jason Alexander muistetaan poptähti Britney Spearsin lyhytaikaisena ex-aviomiehenä. Pari ehti olla naimisissa vain parin päivän ajan vuonna 2004 ennen eroaan. Nyt Alexander on otsikoissa synkemmissä merkeissä.

Jason Alexander pidätettiin 30. joulukuuta Yhdysvaltojen Tennesseessä vainoamisesta epäiltynä. 40-vuotias mies on sittemmin myöntänyt oikeudessa stalkanneensa anonyyminä pysyttelevää naispuolista urhia. Alexander tuomittiin 11 kuukauden ehdonalaiseen rangaistukseen, jonka aikana hänelle tehdään huumetestejä ja mielentilatutkimuksia.

Alexander ei TMZ-sivuston mukaan saa myöskään olla yhteydessä uhriinsa. Britney Spearsin lapsuudenystävä ja entinen puoliso oli otsikoissa myös tammikuussa 2021. Tuolloin hänet pidätettiin Yhdysvaltojen Nashvillessä päihtyneenä ajamisesta ja huumausainerikoksista.