The Voice of Finlandin kilpailijat julki – mukana Temptation Island -tähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu musiikkiohjelma The Voice of Finland palaa ruutuihin 11. kauden merkeissä 28. tammikuuta. Uudella kaudella kilpailemassa on muun muassa porstinjakaja, aivoterveyden asiantuntija, rekkakuski, oopperalaulaja ja Temptation Islandista sekä Idolsista tuttuja laulajalupauksia.

Televisiokatsojille ennalta tuttuihin kilpailijoihin lukeutuu muun muassa tamperelainen Julia Tervo. Hän oli mukana Temptation Island -realitysarjan 9. kaudella, johon hän osallistui silloisen poikaystävänsä kanssa. Baarimikkona työskentelevän Julian kiinnostus musiikkiin alkoi 3. luokalla.

The Voice of Finlandissa kilpailee myös Idols-sarjassa vuonna 2012 nähty laihialainen Sussu Erkinheimo. Hän sijoittui laulukilpailussa tuolloin toiselle sijalle. Lastenkodissa työskentelevä Sussu kertoo suhtautuvansa musiikkiin jopa pakkomielteisesti.

Myös 19-vuotias Kelly Draffan voi olla televisiokatsojille ennestään tuttu. Hän on nimittäin kilpaillu The Voice Kids ja Talent Suomi -ohjelmissa. Kelly kertoo harrastaneensa laulamista yhtä kauan kuin hän on osannut puhua.

Koko lista vuoden 2022 The Voice of Finland -kilpailijoista on nähtävissä Nelosen sivuilla. Ohjelman tähtivalmentajina toimivat tällä kertaa Anna Puu, Maija Vilkkumaa, Juha Tapio sekä Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen.