Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sykähdyttää rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä. Sittemmin Elsa on esitellyt ylpeänä muun muassa tyttärensä imettämistä ja upeaa vartaloaan lomakuvissa.

Nyt Elsa nähdään sykähdyttävän upeana biksujen yläosassa ja minihameen mallisessa alaosassa. Poseerauspaikkana toimii kuitenkin rantavesi, sillä Hosk on pulahtanut hetkeksi vilvoittelemaan ja keikistelemään kameralle.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.