Lotta Hintsa nautiskeli revontulien keskellä: ”Ei sähköä, ei juoksevaa vettä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miss Suomi -kilpailuista vuonna 2013 julkisuuteen noussut Lotta Hintsa tunnetaan nykyään ansioituneena vuorikiipeilijänä ja eräilijänä. Viime päivinä tähti on viettänyt vuorikiipeilyn sijaan pohjoisen luonnon keskellä. Hän lomailee parhaillaan Lapissa.

Lotta Hintsa jakoi Instagram-tilillään sarjan näyttäviä kuvia, jotka on otettu erämaamökissä ja sen ympäristössä. Otoksissa muun muassa nähdään, kuinka taivaalla hohtavat revontulet valaisevat mökkiä yöllä. Hintsa jakoi myös videon lähikohtaamisestaan porojen kanssa metsässä.

– Ei sähköä, ei juoksevaa vettä ja puulämmitys. Täydellistä. Myös: En usko nähneeni aikaisemmin poroja juoksemassa. Ne näyttävät aina niin rennolta, Lotta Hintsa kirjoitti mökkielämää kuvaavassa Instagram-julkaisussaan.