Josie Canseco esitteli pakaransa rannalla – nykyisin upea mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Sometaukonsa taannoin päättänyt Josie nähdään nyt poseeraamassa paparazzeille kadulla asussa, joka ei juuri peittänyt. Hän oli nimittäin pukeutunut harsopaitaan, joka paljasti mallikaunottaren rinnat täysin silloin, kun jakkutakki ei niitä peittänyt. Tästä syystä Canseco joutui sensuroimaan somekuviaan.

23-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.