Madventures-tähdet kuvasivat tuotantokautta koronassa: ”Jouduttiin kaikki tietysti heti karanteeniin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Madventures Suomi palaa Ruutu-palveluun uusien jaksojen voimin 19. tammikuuta. Nyt sarjan tähdet Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat paljastaneet kuvausten saaneen noin vuosi sitten takaiskun Lapissa. He ja kuvausryhmä sairastuivat koronaan, mikä alkoi ilmetä juuri kesken Saana-tunturille nousemisen.

– Nousu tuntui kyllä ihmeellisen raskaalta. Ajattelin, että ikä ei tuu yksin, mutta samalla ihmettelin, miten meidän millenniaalikuvaajatkin oli niin puhki. Jopa sellainen hetki nähtiin, jossa perfektionistina tunnettu ohjaaja Tunna ilmoitti, että ”ei sinne huipulle asti tarvi mennä”, Rantala kuvaili tiedotteessa.

– Kuvausryhmän jäsen tunsi olonsa sairaaksi ja sai Norjan rajalta positiivisen testituloksen – jouduttiin kaikki tietysti heti karanteeniin. Sitten ei auttanut muu kuin lähteä ajamaan suoraa päätä kotiin Helsinkiin, ja samalla kuume alkoi muillakin nousta. 1200 kilometrin ajoa koronataudissa emme suosittele kenellekään!, Rantala jatkoi.

-Jouduin viettämään jouluaaton erilläni perheestä. Sen ohella ikävintä oli haju- ja makuaistin katoaminen kuukausien ajaksi – ne eivät ole vieläkään palautuneet kunnolla, vaikka jo yli vuosi on kulunut, Milonoff puolestaan paljasti.