Sampo Kaulanen paljasti realitysarjan kulisseista: ”Don’t trust the fart oli hyvä neuvo”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen ovat tulleet tutuksi sosiaalisen median lisäksi lukuisista televisio-ohjelmista ja realitysarjoista. Alunperin Diili-ohjelmassa toisensa tavanneen julkkisparin kauppa, Äkäslompolossa sijaitseva Jounin Kauppa, on maan tunnetuin kyläkauppa. Pian Sampo nähdään jälleen televisiossa.

Komppania Ketonen & Gustafsberg on armeijamaailmaan sijoittuva jännittävä ohjelma, jossa kymmenen julkisuudesta tuttua henkilöä lähtee koettelemaan henkisiä ja fyysisiä rajojaan. Kilpailijat elävät armeijamaisissa olosuhteissa ja osallistuvat tietoa, taitoa ja kestävyyttä vaativaan kaksiviikkoiseen koulutukseen, joka jäljittelee vaativaa sotilaskoulutusta. Ohjelma alkaa 9. helmikuuta.

Norjalaiseen formaattiin perustuvassa ohjelmassa ovat Kaulasen lisäksi mukana myös Janne Ahonen, Elina Gustafsson, Hanad ”Dosdela” Hassan, Rosanna Kulju, Aarni Mikkola, Ina Mikkola, Benjamin Peltonen, Tinze Sokka ja Marita Taavitsainen. Nyt Sampo on paljastanut kulisseista mikä oli hänen mielestään rankin kokemus. Se ei suinkaan ollut sulkeiset tai marssit, vaan ongelma liittyi aamutoimiin ja ruumiin toimintoihin.

– Ei, ei ollu marssiminen, ei sulkeiset, ei itsetuhoset ajatukset, ei ruoka eikä unettomattomat yöt! Vaaaan… Pahinta oli se et ku oot tottunu aamulla starttaan päivän silleen että saat jua kahvin rauhassa ja ootella et aamupaska tekeytyy ulostettavaks… Kämpillä saat ladattua piipun tyhjäks ja pönttöön mut arvaappa ehtikö tuolla komppaniassa?! No ei ehtiny, Sampo Kaulanen paljastaa aamuherätyksistä.

– Aamuhuuto/herätys kun tuli niin siinä oli tyyliin minuutti aikaa pukea, viikata peti, hoitaa aamutoimet ja olla taisteluvalmiudessa. Ei meinaan jääny aikaa piipun tyhjäämiseen! Jumankauta mikä olo sit masussa koko päivän.. voin sanoa et ”dont trust the fart” oli hyvä neuvvo! Sillä muuten ois voinu käyä kostee vahinko, Kaulanen jatkoi ja totesi ainoan rauhallisen vessahetken koittaneen yöllä.