Super Bowlin puoliajalla historiallinen esiintyjäkaarti: ”Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelun, Super Bowlin puoliajalla on totuttu näkemään maailmanluokan tähtiä. Tänä vuonna esiintymässä kuullaan ja nähdään joukko hiphopin suurnimiä räppilegenda Dr. Dren johdolla.

Vuoden 2022 Super Bowlin puoliajalla esiintyvät Dr. Dren lisäksi Eminem, Dr. Dre, Mary J. Blidge ja Kendrick Lamar. Artistikattaus julkistettiin elokuvamaisella tuoreella videolla. Trailerin on ohjannut Straight Outta Compton -elokuvan ohjaaja F. Gary Gray.

Järjestetyksessä 56. Super Bowl pelataan 13. helmikuuta. Yhdysvaltojen suurimpiin lukeutuva urheilutapahtuma järjestetään tänä vuonna Kaliforniain Inglewoodissa sijaitsevalla SoFi Stadiumilla. NFL-liigan loppuottelussa toisistaan mittaa ottavat joukkueet selviävät myöhemmin.