Uuden Taru sormusten herrasta -sarjan koko nimi paljastettiin – katso tästä teaser-traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazon Primen suurella rahalla toteutettava Taru sormusten herrasta -televisiosarja on saanut virallisen nimen. Sarjan koko nimi on Lord of the Rings: The Rings of Power, eli Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset.

Sarjan nimi paljastettiin Amazonin julkaisemassa teaser-videossa. Tiedotteen mukaan sarja sijoittuu Keski-Maan toiseen aikaan. Siinä seurataan muun muassa mahtisormusten takomista, Sauronin nousua, Númenorin suurta tarinaa sekä haltioiden ja ihmisten viimeistä liittoa.

– Tähän saakka yleisö on nähnyt ruuduilla vain valtasormuksen tarinan. Sitä ennen sormuksia oli kuitenkin useita… Ja odotamme innolla niiden kaikkien mahtavan tarinan jakamista, sarjan showrunnerit J.D. Payne ja Patrick McKay kuvailivat.

The Lord of the Rings: The Rings of Power alkaa Prime Video -palvelussa 2. syyskuuta. Sarjaa julkaistaan perjantaisin jakso kerrallaan.