Sisko puuttui tilanteeseen – mitä Georgi haluaa tehdä Darceyn kanssa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Darcey Silva komean rakastajansa Georgin Turkin kauneuslomalla ollessaan. Asiasta kerrottiin Darcey & Stacey -nimisessä sarjassa, jossa kerrotaan rempseiden siskosten elämästä. Nyt Georgi on kuitenkin päättänyt, että voittaa Darceyn takaisin itselleen.

Stacey menee hakemaan Florianin kanssa siskonsa tavaroita Georgin luota. Hän ottaa samalla bulgarialaisen rakastajan puhutteluun. Sisko haluaa tietää, mitä Georgi aikoo ja jos he palaavat yhteen, eroavatko he jälleen muutaman päivän tai viikon kuluttua.

– Haluan parisuhdeterapiaan, jotta voimme nähdä missä suhteemme menee vikaan. Ulkopuolisen tulee tarkastella asiaa, Georgi kertoo Staceylle.

Stacey on vihainen, eikä pysty ajattelemaan selkeästi. Hän syyttää Georgia ainoastaan siitä, että hän ei kykene ajattelemaan asioita Darceyn näkökulmasta. Sitten Georgi paljastaa, että Darcey on itse pyytänyt Georgia takaisin Connecticutiin selvittämään heidän välinsä ja suhteen tilan.