Bella Hadid ei enää juo alkoholia – pelkää kontrollin lipsuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Bella Hadid on lopettanut alkoholin käytön. Aiemmin avoimesti mielenterveysongelmistaan kertonut nainen on ollut puoli vuotta selvinpäin. Hän aikoo jättää alkoholin pois elämästään niin kauaksi aikaa kuin kokee tarpeelliseksi.

Hadid kertoo lopettaneensa alkoholin juomisen sen jälkeen, kun pelkäsi hänen kontrollinsa lipsuvan käytöksensä suhteen. Lisäksi 25-vuotiaan naisen lääkäri näytti aivokuvia siitä, mitä alkoholi aiheuttaa aivoille. Hadid myöntää, että alkoholi aiheutti myös ahdistusta.

– En enää tunne tarvetta juomiselle, koska tiedän sen vaikuttavan minuun kello kolme aamuyöllä. Herään kauheaan morkkikseen ja ajattelen vain jotain yhtä asiaa, jonka sanoin viisi vuotta sitten lukiosta valmistuttuani, Hadid myöntää InStyle-lehdelle.