Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Mikkelin Jukurien hallitus erosi – syynä luottamuspula

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Mikkelin Jukurit on ajautunut rajujen käänteiden keskiöön. kaudella 2016-2017 SM-liigassa aloittaneen joukkueen koko hallitus on eronnut tehtävästään 21. tammikuuta 2022.

Jukurien virallisen tiedotteen mukaan eron syytä on luottamuspula pääomistajan ja hallituksen välillä. Taustalla on myös erilainen käsitys seuran johtamismallista. Uusi hallitus valitaan ylimääräisessä yhtiökokouksessa 16. helmikuuta 2022.

Eronneen hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka vahvisti tapahtuneen Ylelle. Hän ei kuitenkaan lähde avaamaan tilannetta tarkemmin. Jukureiden suurimman omistajan Heikki Viitikon mukaan joukkue pelaa normaalisti ja operatiivinen toiminta toimistolla jatkuu hallituksen erosta huolimatta.