Kotiteollisuus-rokkari osti vaimolle jo neljännen vihkisormuksen – Mari Perankoski paljasti mitä edellisille tapahtui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kotiteollisuus-yhtyeen laulajakitaristi Jouni Hynynen on ollut vuodesta 2016 saakka naimisissa näyttelijänä ja käsikirjoittajana tunnetun Mari Perankosken kanssa. Nyt muusikko on paljastanut ostaneensa vaimolleen jo neljännen vihkisormuksen. Taustalla on yllättävä syy.

– Tää on nyt neljäs sormus, joka pikkurouvalle on hommattu, kauankohan säilyy. Ekan hommasin New Yorkista: kadonnut. Vihkisormus oli Berliinistä: kadonnut. Kolmas oli New Orleansista: kadonnut. Tää on Malagasta eilen: tallessa vielä, Hynynen kirjoitti.

– Kuvauspaikan veskiin jäi ainakin yksi, bengali-kissa pölli yhden ainakin 3 kertaa, se löytyi muiden korujen ja keitettyjen kananmunien lisäksi Pablon ”aarteistoista”, eli sängyn alta. Muista ei hajua, luultavasti junan vessassa myös yksi. Jostain naiskäsilaukkujen käsittämättömistä uumenista löytynee vielä pari, Perakoski avasi sormusten hukkaamista julkaisun kommenteissa.

Perakosken mukaan korut hukkuvat helposti, sillä näyttelijäntyössä ei voi käyttää omia koruja. Tähden mukaan hän on myös lähtenyt liian monta kertaa töistä kotiin kuvauskoruissa ja unohtanut ottaa ne mukaansa seuraavana päivänä.