Joutsen piinaa Lontoon metroliikennettä – ei suostu väistämään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoon metrossa ilmeni maanantaina yllättävästä syystä johtuneita ongelmia. Liikenteessä oli viivästyksiä ja peruuntumisia raiteille päätyneen joutsenen vuoksi. Lontoon metrojunat eivät voineet liikennöidä itsepäisen linnun vuoksi Willesden Junctionin ja Richmondin pysäkkien välillä.

Yhteensä 14 junan liikennöinti jouduttiin perumaan tai uudelleenohjaamaan työntekijöiden yrittäessä saada joutsenta liikahtamaan raiteilta. Lopulta joutsen nousi seisomaan ja se otettiin kiinni. Metron työntekijät toimittivat linnun London Wildlife Protection -järjestölle Kingswood Roadin pysäkillä. Matkustajat kuvasivat tilanteesta videoita ja kuvia, jotka levisivät sosiaalisessa mediassa.

– Joutsen oli alipainoinen, joten sillä ei ilmeisesti ollut tarpeeksi voimia lentääkseen pois. Linnun onneksi se ei kärsinyt vammoista ja välttyi joutumasta virtakiskoille, London Wildlife Protectionin edustaja kertoi MyLondon-lehdelle.