Edesmennyt koripalloilija Kobe Bryant sai upea kunnianosoituksen

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angeles Lakersin kapteenina toiminut koripallotähti Kobe Bryant kuoli helikopterionnettomuudessa tammikuussa 2020. Tähden kuolemasta vierähti 26. tammikuuta kaksi vuotta, ja nyt hänelle on osoitettu kunniaa omalla patsaalla.

Patsas pystytettiin väliaikaisesti Kobe Bryantin ja hänen Gianna-tyttärensä hengen vaatineen onnettomuuden turmapaikalle Kalifornian Calabasasiin. Pronssinen veistos esittää Lakers-pelipaitaan pukeutunutta koripallotähteä ja hänen tytärtään. Patsaan loi kuvanveistäjä Dan Medina.

CBS Sports -sivuston mukaan Medina toimitti 70 kilon painoisen patsaan kukkulalle itse autollaan. Patsas on esillä onnettomuuspaikalla väliaikaisesti. Kuvanveistäjän tavoitteena on luoda veistoksesta suurempi versio, joka asetettaisiin onnettomuuspaikalle pysyvästi.