Huikea loppuratkaisu! Temptation Islandin Eetun ja Essin rakkaustarina jatkuu siviilissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Temptation Island Suomi -realitysarjan juhlakausi on viimein paketissa, ja sarjan tylsin kausi onnistui lopulta synnyttämään jotain kestävää. Seurustelevana ohjelmaan osallistunut Eetu ja sinkkuna mukaan tullut Essi ihastuivat kaudella ja lopulta päättyivät heiluttamaan peittoa useaan kertaan.

Eetu ja Essi saivat ohjelman loppuvaiheessa somevihaa niskaansa, koska lankesivat houkutukseen ja päätyivät intiimiin kanssakäymiseen. Torstaina tuotantokauden viimeisessä jaksossa kuultiin viimein mitä sarjan osallistujille kuuluu nyt, ja samaan aikaan Essi avautui viimein sosiaalisessa mediassa hänen ja Eetun yhteisestä matkasta. Monille tuli varmasti yllätyksenä, että nykyisin he seurustelevat.

– Mä sain tällä reissulla paljon uusia ihmisiä mun elämään, ja mä olen kuulkaas aivan helvetin onnellinen tästä yhdestä ihmisestä joka mun vieressä on nyt! Jos en olis uskonut sitä että menen temppareihin niin sitä en varsinkaan olisi uskonut että sieltä vielä löytyis joku josta tulisi mulle näin tärkeä. Kiitos Eetu, olet ollut mun suurin tukipilari koko tämän ajan enkä olisi selvinnyt tästä syksystä ja talvesta ilman sua, Essi kirjoittaa.

– Tiedän että sulle tämä on ollut paljon rankempaa kun minulle mutta oot silti jaksanu kuunnella minunki itkuja ja huolia valittamatta kertaakaan. Kun asuit vielä etelässä niin sä ajoit 650 kilometriä mun luokse aina jos laitoin sulle viestin ”ikävä”. En ole yhdessäkään aikaisemmassa suhteessa tuntenut näin vahvaa yhteenkuuluvuuden tunnetta kun nyt tunnen sinun kanssasi. Sun kanssa saan olla täysin oma itseni ja olen ihan älyttömän onnekas että tapasin sut, Essi jatkoi.