Netflixiltä esimakua vuoden 2022 tarjonnasta – tulossa yli 80 alkuperäiselokuvaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflix on panostanut viime vuosina yhä enemmän alkuperäissisällön tuottamiseen. Yhtiö on paljastanut julkaisevansa tänä vuonna yhteensä jopa 86 alkuperäiselokuvaa.

Netflixin vuonden 2022 elokuvista saadaan esimakua tuoreella videolla. Montaasissa nähdään väläyksiä muun muassa Ryan Goslingin tähdittämästä The Gray Manista, Oscar-voittaja Guillermo Del Toron Pinocchiosta, Stranger Things -tähti Millie Bobby Borwnin tähdittämästä Enola Holmes 2 -elokuvasta ja Ryan Reynoldsin scifiseikkailusta The Adam Project.

Videolla saadaan myös hieman esimakua Daniel Craigin tähdittämän Veitset esiin -elokuvan odotetusta jatko-osasta. Muita videolla vilahtavia tähtiä ovat Halle Berry, Jason Momoa, Jennifer Lopez, Adam Sandler, Charlize Theron, Eddie Murphy ja Jonah Hill. Esimakua tarjotaan vain paristakymmenestä elokuvasta, joten katsottavan ei pitäisi suoratoistopalvelussa loppua vuonna 2022 aivan hetkessä.