Sofia Vergara nuorena tulikuumassa biksukuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen näytteijä Sofia Vergara tunnetaan parhaiten roolistaan komediasarjassa Moderni perhe. Kurvikas 49-vuotias kaunotar kiinnitettiin taannoin uuteen rooliin, jossa hän tulee näyttelemään tosielämän huumekauppias Griselda Blancoa. Vergara näyttelee pahamaineista huumelordia kuusiosaisessa Andrés Baizin ohjaamassa Griselda-sarjassa.

Tällä kertaa Sofia on löytänyt arkistoista kuvan kuvan itsestään nuorempana. Otoksessa hän poseeraa maastokuvioisissa biksuissa erittäin kurvikkaana ja öljyttynä.

Kolumbialaistaustainen Griselda Blanco alkoi myymään Yhdysvalloissa 1970-luvulla Pablo Escobarin perustaman Medellin-kartellin kokaiinia. Kokaiinikaupan suureksi toimijaksi noussut nainen tuotti kulta-aikanaan toimillaan kymmeniä miljoonia dollareita kuukaudessa, ja hänen arvioidaan olleen vastuussa sadoista murhista. Sarjassa seurataan Musta Leski -lempinimelläkin tunnetun Blancon tasapainottelua perhe-elämän ja rikollisten liiketoimien välillä.